top of page

Werk mét mij!

Tof dat je geïnteresseerd bent in het werken met mij, er is dus iets dat je bij mij ziet wat bij jou resoneert. En dat is precies dat we nog hebben, die klik. Vanuit die klik kunnen we verder werken, zoeken en vinden we joúw heilige formule voor het zwanger worden én blijven!

 

Ik begeleid en ondersteun je uiteraard maar we doen het wel echt samen, we kijken naar wat jij nodig hebt in het gehele traject en/of per individuele sessie. Is dat voedingsadvies, een EFT of NEI sessie, een luisterend oor, een vruchtbaarheidsmassage of een bloedtest in het kader: 'meten is weten'. Alles kan en wordt aangepast op jouw behoefte!

EMB consult

EMB is een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te beoordelen. De uitslag van de EMB test geeft bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen van het lichaam. Een EMB-test maakt inzichtelijk welke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten van de cliënt. De test is zowel energetisch als morfologisch gevalideerd.

Hands_edited_edited_edited.jpg

Vruchtbaarheidsmassage

Vruchtbaarheidsmassage is een massage op fysiek, mentaal en energetisch niveau waarbij de aandacht vooral naar d​e rug en buik gaat. De massage zorgt o.a. voor een diepe ontspanning, brengt je hormonen en cyclus weer in balans, laat organen weer op hun plek komen en stimuleert de doorbloeding van het bekkengebied.

Fertility-Massage-image_edited_edited_ed

Verhoog je Vruchtbaarheid

(3 of 6 sessies)

Wil je je kunnen ontspannen, trauma's (hoe klein ook) niet meer meedragen in je baarmoeder en lichaam? En wil je weten wat je zelf kan doen om je rustiger, meer in balans en blijer te voelen? Of wil je graag zwanger worden en weten hoe je jouw vruchtbaarheidskansen kan vergroten?

 

Een combinatie van o.a. Vruchtbaarheidsmassages, de bloedtest en ondersteuning op voeding en leefstijl. In 3 of 6 sessies gaan we daarmee aan de slag. 

Regenboogvrouwfoto_edited_edited.jpg
Een vrouw die een kuuroordbehandeling krijgt

Review

Als je binnenkomt, ervaar je al meteen een gevoel van rust. Je komt in een fijne, warme ruimte waar het heerlijk ruikt. Het uitzicht en de natuur om de ruimte heen, versterken die ontspannen sfeer.

 

Merlin is suuuper lief en betrokken, stelt veel vragen, is oprecht geïnteresseerd, denkt mee en geeft tips. Ze durft confronterende vragen te stellen en dat is goed. Hoewel het een hele fijne omgeving is, die kamer, maakt zij de sfeer echt met wie ze is. Dank je wel Merlin!

 

~M.~

bottom of page