top of page
Fertility-Massage-image_edited_edited_ed

Vruchtbaarheidsconsult

Fertility Massage Therapy

Ben je gespannen en het vertrouwen in een goede uitkomst of in je lichaam even helemaal kwijt? Wil je je gewoon weer vrouw voelen in plaats van alleen "broedkip"? Wil je weer helemaal terug in je lichaam, volledige ontspanning ervaren die daarna nog doorwerkt waardoor er meer ruimte gaat ontstaan voor jezelf en niet onbelangrijk; de creatiekracht van je lichaam.

 

Vruchtbaarheidsmassage is een massage op fysiek, mentaal en energetisch niveau waarbij de aandacht vooral naar d​e rug en buik gaat. De massage zorgt o.a. voor een diepe ontspanning, brengt je hormonen en cyclus weer in balans, laat organen weer op hun plek komen en stimuleert de doorbloeding van het bekkengebied. Ik combineer de massage eventueel met reiki voor extra diepe ontspanning en voor het in balans brengen van de energie. Als je al een tijdje probeert zwanger te worden kan dat veel spanningen met zich mee brengen. De massage helpt je bij het loslaten van stress en spanning in het lichaam en in het bijzonder in je buik en baarmoeder.

 

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

  • PCOS

  • Endometriose

  • Stress

  • Angsten

  • Verminderde eicelkwaliteit/voorraad

  • Gekantelde baarmoeder

  • Bloedstolsels

  • Dik donker bloed voor/na je menstruatie

  • andere klachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dat dit een prachtige manier is om meer in contact te komen met je lijf en een liefdevolle baarmoeder creëert, zorgt het daarnaast er ook voor dat je mentaal weerbaarder wordt en je meer en meer in je eigen kracht komt te staan.                                                  

"Zo onwerkelijk om na die jaren ineens een positieve test te hebben en ik weet 100% zeker dat de behandeling bij Merlin daaraan heeft bijgedragen."

DSC_0391.jpg
  • Vruchtbaarheidsmassage (en intake)

Inclusief:

- Reiki*

- Flush* hierbij zorgen we voor extra doorbloeding in de baarmoeder door druk te zetten op beide dijslagaders. (Dames bekend met spataderen, trombose of dijslagader-problemen mogen deze behandeling niet ondergaan).

BONUS:

- Gids "Zwanger worden en blijven"

- Braverman test

- Whatsapp ondersteuning

Massage inclusief intake 

(ca. 120 min)

155

Massage vervolgconsult 

(ca. 90 min)

133

Locatie: Alleen op locatie mogelijk

Prijzen gelden t/m september 2024

Fertility-Massage-image_edited_edited_edited_edited.jpg

Fertility Massage Therapy ™ claimt niet te genezen of medische aandoeningen te diagnosticeren, noch vervangt het enige medische zorg die je ondergaat. Als je medische zorgen hebt raadpleeg dan je arts of zorgverlener.

 

Fertility Massage Therapy ™ is een complementaire therapie die vrouwen ondersteunt in alle stadia van hun vruchtbare levensfase. Er zijn geen zwangerschapsgaranties door het ontvangen van Fertility Massage Therapy ™.

Fertility-Massage-image.jpg

Review

De bedoeling was dat ik over een periode van 3 cyclussen bij Merlin zou komen voor een massage. Hoe bijzonder was het dat het na 1 keer al raak was!! Zo onwerkelijk om na die jaren ineens een positieve test te hebben en ik weet 100% zeker dat de behandeling bij Merlin daaraan heeft bijgedragen. Inmiddels ben ik bijna 39 weken zwanger en ben ik zo dankbaar dat Merlin op mijn pad is gekomen!​

~ Daphne ~

bottom of page