top of page
Reiki Treatment_edited.jpg

Reiki behandeling

Rei ('geest' of 'ziel') ki ('energie' of 'levenskracht')

Voel je je uit balans? Ervaar je pijn of onrust? Zou je meer in balans willen komen en ontspanning en rust willen ervaren? 

 

Reiki is energie overdracht, door een Reiki behandeling komt o.a. je lichaam en energie meer in balans en versterk je je immuunsysteem. Als er zware energie aanwezig is dan kan die meteen worden afgevoerd en wordt er nieuwe krachtige energie toegevoegd. Naast dat het pijn of onrust kan verlichten, ervaren ook veel mensen enorme ontspanning tijdens zo'n behandeling. Vrijwel alle dames die ik heb mogen behandelen geven aan dat zij op de dag zelf ontspanning ervaarden en dat deze zelfs nog een lange tijd voelbaar was. Soms voel je niet veel van een behandeling, denk je, maar onbewust gebeurt er toch van alles waardoor alle energie weer fijn gaat stromen in je lijf. 


Alleen te boeken samen met een massage

Duur: ca. 20 min. extra per sessie 

Prijs:  22

(Prijzen gelden t/m juni 2023)

Reiki behandeling

Review

De Reiki behandeling was heel fijn en heel ontspannend! Ze legde van te voren ook heel goed uit wat ze ging doen en stelde vragen zoals of ik het vervelend vond als ze me aanraakte. Waardoor het voor iedereen comfortabel blijft. Het overzicht wat ze daarna stuurde, is heel helpend en opbouwend geschreven met concrete tips. Dat is heel fijn. Dank je wel en ik kom graag nog eens langs!​ 

~ Medy ~

bottom of page