top of page
IMG_5044.jpg

Brein

Body

Hormoon

Balans

Ben jij het ook zo zat dat je

enorme stemmingswisselingen hebt

je zo opgeblazen voelt

totaal geen zin in seks hebt

het soms echt allemaal niet meer weet

En ben jij de vrouw die elke dag wel met het traject bezig is? De ene dag zijn het van die mega fijne (NOT!) echo's in het ziekenhuis en de andere dag is het weer plassen over een ovulatiestick en weer een andere dag mag je jezelf injecteren (hoe tegendraads voelt dat hey?!) en nog zoveel andere onplezierige onderdelen van een traject. Oef...ik herken dit allemaal zo erg, en vond ook vooral daardoor het altijd extra frustrerend als iemand zei: "je moet er niet zo mee bezig zijn".

 

Maar hoe doe je dat als je elke dag wel aan iets moet doen, of aan denken of weer aan het plannen geslagen bent? Je houdt altijd overal rekening mee. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie kan, en of het wel handig is om een studie te starten of een nieuwe baan aan te nemen. Je leven staat gigantisch stil... en dat tijdens je meest waardevolle jaren!

Dit had ik ook, en toen ineens zag ik het allemaal heel helder en dacht: 'Ho eens even! Dit moet en gaat vanaf nu anders zijn!' En ik ging het anders doen, heeeeeel anders. Ik ging voor mezelf zorgen, voor mijn lijf en geest. Alles wat nodig was om mij beter te voelen. En er kwam weer vertrouwen, vertrouwen dat het goed zou komen.

En precies dat gun ik jou ook... ik gun je een heerlijk leven, een leven waarin jij centraal staat en niet alles opgeslokt wordt door de kinderwens. Een leven, een geest en een lijf dat in balans is en waardoor je vruchtbaarheid automatisch verbetert.

Hoe we dat doen? Allereerst; we doen het samen. We gaan samen helemaal uitspitten waar er wellicht nog iets te verbeteren valt. Voeding, baarmoedermassages, ontspanning, energetisch werk, bloedtesten, NEI/EFT coaching etc.

Door holistisch te werken kijk ik naar elk aspect in je leven, je leefstijl én je omgeving. Ook daar waar je zelf niet zo snel aan denkt. Hierdoor kan ik de behandelingen gerichter inzetten en kom je op alle vlakken weer in balans. En wie weet waar dat weer toe kan leiden!

you will get what you always got "
"If you do what you always did, 

Hoe nu verder?

En ik snap dat je het graag nog zelf wil doen en proberen, maar dat is tegelijkertijd je grootste valkuil… Want 'het zelf doen' betekent nog niet dat je het alleen moet doen!

Vraagje, in hoeveel van bovenstaande punten heb jij jezelf al herkent? Hoe zou het voelen voor jou om met iemand te praten die hetzelfde pad zoals jij bewandeld heeft? Die dus exact weet wat je meemaakt, die naar jou luistert en waar je je echt gehoord voelt?

Want hoe lang trek je dit nog? Fysiek, mentaal, emotioneel...omdat je je zorgen maakt of het ooit nog mag gebeuren?

Ik ben er voor de vrouw die weet dat ze in actie mag komen, die het anders wil doen en het zat is om haar lot in handen te leggen van het ziekenhuis.

Zoals Einstein zei: "Als je doet wat je deed zul je houden wat je had……"

Dus ben jij de vrouw die mijn hulp goed kan gebruiken? Neem dan contact met mij op voor een gratis consult van een half uur. Dan mag je al je vragen aan mij stellen en krijg je van mij advies als je dat wenst. En bespreken we samen waar je op zoek naar bent en wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor je heel graag!

Herken jij dit?

Je voelt je geregeld overmand door verdriet en wanhoop

Je voelt je machteloos, alleen en onbegrepen

Je zit in een intensief IUI, IVF of ICSI traject

Je lichaam voelt niet meer van jou en je bent het vertrouwen erin kwijt

Je ervaart (cyclus) klachten zoals PCOS, endometriose, lage eicelvoorraad of kwaliteit, vervroegde overgang etc. 

Je ervaart gedurende je menstruatie pijnlijke en overmatige bloedingen, donker dik bloed aan begin en/of einde van de menstruatie, bloedstolsels etc. 

Je ervaart ongemakken zoals vermoeidheid of een overvol hoofd

Je hebt een zwangerschapsverlies of verliezen meegemaakt

Je probeert (ook) op een natuurlijke manier zwanger te worden maar de geplande intimiteit valt je zwaar

Je bent het contact met je lichaam en geest verloren

Merlin's maan LOGO png.png

Vraag een gratis consult aan!

Of WhatsApp, bel of mail me!

+31 61 777 43 91

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page