top of page

"Hi, ik ben Merlin

...en mijn missie is vrouwen te ondersteunen in hun hormonale uitdagingen. Je hebt maandelijkse pijnen of merkt dat je nu je in de overgang zit enorm emotioneel kan reageren, je lichaam werkt niet mee, 
We denken vaak dat het erbij hoort, maar guess what; HET HOEFT NIET!!

Mijn kinderwens proces...

De wens om een gezin te stichten speelt al jarenlang een rol in mijn leven, echter is er nooit een juist moment geweest een gezin te starten. Tot 2013, toen ik mijn vriend ontmoette…de toekomstige vader van mijn kinderen! Een zwangerschap bleef na een flinke periode uit, maar daar was toch ineens een spontane zwangerschap…helaas volgde daarop een zwangerschapsverlies. We zijn daarop gestart met een toch wel slopend ziekenhuistraject. Gedurende de periode van vele onderzoeken, behandelingen, teleurstellingen en nog een tweetal zwangerschapsverliezen ben ik mijzelf volledig kwijtgeraakt met een burn-out als gevolg. Niks was meer leuk, alles was zwaar en donker.

IMG_5055.jpg

Tótdat ik mij ging verdiepen in verandering van leefstijl én manier van denken en leven, alles met een nuchtere maar ook spirituele inslag. En ik had gewenst dat ik toen wist wat ik nu weet, verandering van voeding, ontspanning, beweging en mindset was namelijk het beste wat ik mijzelf, ónszelf cadeau kon doen. Het ging niet snel en was zeker niet makkelijk, maar op den duur kwamen zowel mijn hormonen en vooral ík weer in balans. En vond ik mij zelf terug, in een gezondere en gelukkigere versie. 

​En precies dit hierboven wens ik alle lieve vrouwen met hormonale uitdagingen... Die uitdagingen zijn niet nodig en vooral: het hoort niet!

Mijn missie is vrouwen met een kinderwens begeleiden naar een verrijkt leven waarin balans, rust en vertrouwen centraal staat. Ik wil je helpen zodat je aan de vooravond van de kinderwens-reis weet wat er mogelijk is, hoe je je vruchtbaarheid kan verbeteren zodat je deze reis sterk en vol vertrouwen in je eigen lichaam aangaat...en je niet meer hulpeloos aan de zijlijn staat te wachten tot het een keer jouw beurt is. 

Iemand die 100% weet en voelt wat jij doormaakt...

Inmiddels is mijn wens vervuld en ben ik na 9 jaar strijden eind 2022 eindelijk moeder geworden van een prachtige zoon. Dus als vrouw met een hele sterke kinderwens en een aantal zwangerschapsverliezen achter de rug kan ik met je mee praten, want ik heb gevoeld wat jij voelt. 

Maarrrr... ik wist in de laatste jaren van ons traject gelukkig óók hoe ik dat niet meer mijn leven moest laten beheersen. En dat gun ik jou ook. In mijn praktijk werken we daarom echt samen en kijken we waar je behoefte ligt, maar ook naar wat nodig is. Hebben we open gesprekken en kan je alles met me delen of aan me vragen. 

 

Mijn communicatie is duidelijk, soms confronterend maar altijd vanuit liefde. Ik ben erg intuïtief en zowel 'spiritueel' als 'nuchter'. Ik vind niets gek en vooral veel interessant. Ik kan goed luisteren en doe dat dan ook met plezier, maar prik ook door bullshit heen (sorry not sorry). Ik ben serieus wanneer nodig, maar kan ook met mijn humor de sfeer wat verlichten wanneer deze daarom vraagt. 

Dus waar wacht je nog op? Kom kennismaken! 

En als je een aantal kleine gekkigheidjes wilt weten over mij, lees dan hieronder weer even verder...

be weird and Just Love every crazy bit out of yourself....

Ik ben vanaf mijn 5e jaar al weg van David Hasselhoff, ja ja de man van Knightrider en Baywatch ;)

Ik vind vele soorten muziek gaaf, maar 90's vind ik echt te gek...kan ik niet bij blijven stilzitten. Van mooie pianomuziek of Country word ik weer rustig, voor iedereen fijn ;)

Ik heb jarenlang in de IT gewerkt zonder ook maar iets van IT te snappen hahaha.

Ik ben zowel 'zweverig' (whatever that may mean...) als erg pragmatisch ingesteld. Vind niets gek en oordeel daarom ook niet.

Ik vind verkleedparty's fantastisch, maar ben daarin de enige in mijn omgeving.

bottom of page