top of page

"Hi, ik ben Merlin

...en mijn missie is het taboe rondom vruchtbaarheid en zwangerschapsverlies te doorbreken. Daarnaast word ik super blij wanneer ik iemand weer op weg heb kunnen helpen met mijn adviezen, dat ze zich écht gehoord voelen. Dat ze na een massage ontspannen de deur uitgaan en ze handvatten hebben om niet meer hulpeloos aan de zijlijn te staan van hun kinderwens-reis".

Mijn kinderwens proces...

De wens om een gezin te stichten speelt al jarenlang een rol in mijn leven, echter is er nooit een juist moment geweest een gezin te starten. Tot 8 jaar geleden, toen ik mijn vriend ontmoette…de toekomstige vader van mijn kinderen! Een zwangerschap bleef na een flinke periode uit, maar daar was toch ineens een spontane zwangerschap…helaas volgde daarop een zwangerschapsverlies. We zijn daarop gestart met een toch wel slopend ziekenhuistraject. Gedurende de periode van vele onderzoeken, behandelingen, teleurstellingen en nog een tweetal zwangerschapsverliezen ben ik mijzelf volledig kwijtgeraakt met een burn-out als gevolg. Niks was meer leuk, alles was zwaar en donker.

20210227-IMG_8924_edited.jpg

Tótdat ik mij ging verdiepen in verandering van leefstijl én manier van denken en leven, alles met een nuchtere maar ook spirituele inslag. En ik had gewenst dat ik toen wist wat ik nu weet, verandering van voeding, ontspanning, beweging en mindset was namelijk het beste wat ik mijzelf, ónszelf cadeau kon doen. Het ging niet snel en was zeker niet makkelijk, maar op den duur vond ik mij zelf terug en in een gezondere en gelukkigere versie. Deze versie van mezelf ben ik nog steeds, ondanks de ziekenhuisbehandelingen die me geregeld zwaar kunnen vallen... en dat is ook echt oké....

​En precies dit hierboven wens ik alle lieve vrouwen met een kinderwens die het zo zwaar hebben tijdens of na het traject. Laat mij je daarbij helpen!

Mijn missie is vrouwen met een kinderwens begeleiden naar een verrijkt leven waarin balans, rust en vertrouwen centraal staat. Ik wil je helpen zodat je aan de vooravond van de kinderwens-reis weet wat er mogelijk is, zodat je deze reis sterk en vol vertrouwen in je eigen lichaam aangaat...en je niet meer hulpeloos aan de zijlijn staat te wachten tot het een keer jouw beurt is. 

To know me is to love me...maybe ;)

Iemand die 100% weet en voelt wat jij doormaakt…

Als vrouw met een kinderwens en een aantal zwangerschapsverliezen achter de rug kan ik helaas met je meepraten, maar ook gelukkig…want ik heb gevoeld wat jij voelt en ook ik voel nog steeds verdriet, frustraties en onmacht.

Maarrrr... ik weet inmiddels óók hoe ik dat niet meer mijn leven kan laten beheersen. In mijn praktijk werk ik daarom echt samen met jou, gaan we kijken waar je behoefte ligt, hebben we open gesprekken en kan je alles met me delen. Ik ben erg open over mijn traject en mijn proces en vertel daar graag over, maar alleen wanneer jij daarom vraagt en als jou dat kan helpen in jouw proces. 

 

Mijn communicatie is duidelijk, soms confronterend maar altijd vanuit liefde. Ik ben erg intuïtief en zowel 'spiritueel' als 'nuchter'. Ik vind niets gek en vooral veel interessant. Ik kan goed luisteren en doe dat dan ook met plezier, maar prik ook door bullshit heen (sorry not sorry). Ik ben serieus wanneer nodig, maar kan ook met mijn humor de sfeer wat verlichten wanneer deze daarom vraagt. 

Dus waar wacht je nog op? Kom kennismaken! 

En als je een aantal kleine gekkigheidjes wilt weten over mij, lees dan hieronder weer even verder...

be weird and Just Love every crazy bit out of yourself....

Ik ben vanaf mijn 5e jaar al weg van David Hasselhoff, ja ja de man van Knightrider en Baywatch ;)

Ik vind vele soorten muziek gaaf, maar 90's vind ik echt te gek...kan ik niet bij blijven stilzitten. Van mooie pianomuziek of Country word ik weer rustig, voor iedereen fijn ;)

Ik heb jarenlang in de IT gewerkt zonder ook maar iets van IT te snappen hahaha.

Ik ben zowel 'zweverig' (whatever that may mean...) als erg pragmatisch ingesteld. Vind niets gek en oordeel daarom ook niet.

Ik vind verkleedparty's fantastisch, maar ben daarin de enige in mijn omgeving.

bottom of page