top of page

Brein, Body & Babywens

Heb je een babywens? Ben je gespannen en het vertrouwen in een goede uitkomst of in je lichaam even helemaal kwijt? Wil je je gewoon weer vrouw voelen in plaats van alleen "broedkip"? Wil je weer helemaal terug in je lichaam, volledige rust en ontspanning ervaren die daarna nog doorwerkt waardoor er meer ruimte gaat ontstaan voor jezelf en niet onbelangrijk; de creatiekracht van je lichaam.

 

Dit consult bestaat uit verschillende thema's, we kijken naar je mindset (Brein) en naar je lichamelijke conditie (Body). Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit samen ervoor zorgt dat je hormonaal in balans komt en daardoor je vruchtbaarheid een grote boost geeft. 

'Brein' we gaan aan de slag met het herkennen van oude patronen en trauma's, we gaan niet diep graven maar we gaan ze direct transformeren. We kijken ook naar je wensen én of je je eigen grenzen genoeg respecteert. 

 

'Body' hier gaan we aan de slag met je lichaam, dat kan door te kijken naar je voeding, leefstijl, stress en manier van ontspannen etc. En uiteraard de vruchtbaarheidsmassage die een mooie aanvulling is op het geheel. Een kleine toelichting op de massage vind je hieronder.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

  • PCOS

  • Endometriose

  • Stress

  • Angsten

  • Verminderde eicelkwaliteit/voorraad

  • Gekantelde baarmoeder

  • Bloedstolsels

  • Dik/donker bloed voor/na je menstruatie

  • andere klachten

 

 

 

Fertility-Massage-image_edited_edited_ed

"Zo onwerkelijk om na die jaren ineens een positieve test te hebben en ik weet 100% zeker dat de behandeling bij Merlin daaraan heeft bijgedragen."

Vruchtbaarheidsconsult

DSC_0391_edited_edited.jpg
IMG_5000_edited_edited.jpg

Toelichting:             Massage

Een vruchtbaarheidsmassage is een massage op fysiek, mentaal en energetisch niveau waarbij de aandacht vooral naar d​e rug en buik gaat.

 

De massage zorgt o.a. voor een diepe ontspanning van je lichaam en in het bijzonder je buik en baarmoeder. Het brengt je hormonen en cyclus weer in balans, laat organen weer op hun plek komen en stimuleert de doorbloeding van het bekkengebied.

 

Check vooral de video onderaan deze pagina om een idee te krijgen van wat de massage inhoudt.

Een variatie in:

- Voeding

- Massage (incl. Reiki en Flush)

- Leefstijl

- Ontspanning

- Mindset

BONUS:

- Gids "Zwanger worden en blijven"

- Braverman test

- Whatsapp ondersteuning

- Reiki*

- Flush* hierbij zorgen we voor extra doorbloeding in de baarmoeder door druk te zetten op beide dijslagaders. (Dames bekend met spataderen, trombose of dijslagader-problemen mogen deze behandeling niet ondergaan).

Fertility-Massage-image_edited_edited_edited_edited.jpg

1e Consult 

(ca. 120 min)

155

Vervolgconsult 

(ca. 90 min)

133

Locatie: Alleen op locatie mogelijk

Prijzen gelden t/m september 2024

Fertility Massage Therapy ™ claimt niet te genezen of medische aandoeningen te diagnosticeren, noch vervangt het enige medische zorg die je ondergaat. Als je medische zorgen hebt raadpleeg dan je arts of zorgverlener.

 

Fertility Massage Therapy ™ is een complementaire therapie die vrouwen ondersteunt in alle stadia van hun vruchtbare levensfase. Er zijn geen zwangerschapsgaranties door het ontvangen van Fertility Massage Therapy ™.

Fertility-Massage-image.jpg

Review

De bedoeling was dat ik over een periode van 3 cyclussen bij Merlin zou komen voor een massage. Hoe bijzonder was het dat het na 1 keer al raak was!! Zo onwerkelijk om na die jaren ineens een positieve test te hebben en ik weet 100% zeker dat de behandeling bij Merlin daaraan heeft bijgedragen. Inmiddels ben ik bijna 39 weken zwanger en ben ik zo dankbaar dat Merlin op mijn pad is gekomen!​

~ Daphne ~

bottom of page