top of page

"Hi, ik ben Merlin

...en mijn missie is vrouwen met hormonale uitdagingen begeleiden naar een verrijkt leven waarin innerlijke rust en energie centraal staat. Ik wil je ondersteunen bij je zoektocht zodat je weet wat er mogelijk is, hoe je je hormonen vóór je kan laten werken in plaats van in dienst te staan van ze. Niet hulpeloos aan de zijlijn of voor 1 of andere pil naar de arts, maar sterk en vol vertrouwen in je eigen lichaam. Om eindelijk weer weer die vrouw te zijn die je in essentie nog altijd bent!"

Luister hier naar mijn verhaal: 

Even voorstellen!Merlin
00:00 / 27:54

Of lees het hieronder:

Mijn proces...

Mijn (hormonale) uitdagingen begonnen met mijn wens om een gezin te stichten. Die wens speelde al langer een rol in mijn leven, echter is er nooit een juist moment geweest een gezin te starten. Tot 2013, toen ik mijn vriend ontmoette…de toekomstige vader van mijn kinderen! Een zwangerschap bleef na een flinke periode uit, maar daar was toch ineens een spontane zwangerschap…helaas volgde daarop een zwangerschapsverlies. We zijn daarop gestart met een toch wel slopend ziekenhuistraject. Gedurende de periode van vele onderzoeken, behandelingen, teleurstellingen en nog een tweetal zwangerschapsverliezen ben ik mijzelf volledig kwijtgeraakt met een burn-out als gevolg. Niks was meer leuk, alles was zwaar en donker.

IMG_5055.jpg

Tótdat ik mij ging verdiepen in verandering van leefstijl én manier van denken en leven, alles met een nuchtere maar ook spirituele inslag. En ik had gewenst dat ik toen wist wat ik nu weet, verandering van voeding, ontspanning, beweging en mindset was namelijk het beste wat ik mijzelf, ónszelf cadeau kon doen. Het ging niet snel en was zeker niet makkelijk, maar op den duur vond ik mij zelf terug en in een gezondere en gelukkigere versie. 

​En precies dit hierboven wens ik alle vrouwen!

Iemand die 100% weet en voelt wat jij doormaakt...

Inmiddels is mijn wens vervuld en ben ik na 9 jaar strijden eind 2022 eindelijk moeder geworden van een prachtige zoon. Dus als vrouw met destijds een hele sterke kinderwens, maar vooral hele grote hormonale uitdagingen kan ik met je mee praten, hoe dit je leven beïnvloed want ik heb gevoeld wat jij voelt. 

Maarrrr... ik wist in de laatste jaren van ons traject gelukkig óók hoe ik dat niet meer mijn leven moest laten beheersen. En dat gun ik jou ook. In mijn praktijk werken we daarom echt samen en kijken we waar je behoefte ligt, maar ook naar wat nodig is. Hebben we open gesprekken en kan je alles met me delen of aan me vragen. 

 

Mijn communicatie is duidelijk, soms confronterend maar altijd vanuit liefde. Ik ben erg intuïtief en zowel 'spiritueel' als 'nuchter'. Ik vind niets gek en vooral veel interessant. Ik kan goed luisteren en doe dat dan ook met plezier, maar prik ook door bullshit heen (sorry not sorry). Ik ben serieus wanneer nodig, maar kan ook met mijn humor de sfeer wat verlichten wanneer deze daarom vraagt. 

Dus waar wacht je nog op? Kom kennismaken! 

be weird and Just Love every crazy bit out of yourself....

Ik ben vanaf mijn 5e jaar al weg van David Hasselhoff, ja ja de man van Knightrider en Baywatch ;)

Ik vind vele soorten muziek gaaf, maar 90's vind ik echt te gek...kan ik niet bij blijven stilzitten. Van mooie pianomuziek of Country word ik weer rustig, voor iedereen fijn ;)

Ik heb jarenlang in de IT gewerkt zonder ook maar iets van IT te snappen hahaha.

Ik ben zowel 'zweverig' (whatever that may mean...) als erg pragmatisch ingesteld. Vind niets gek en oordeel daarom ook niet.

Ik vind verkleedparty's fantastisch, maar ben daarin de enige in mijn omgeving.

Een aantal weetjes over mij.....

bottom of page