top of page

Reviews

Ik kan me zo voorstellen dat je nu ook wel denkt, ja leuk Merlin... maar wat vinden andere dames nou van de behandelingen en van jou?! Waar zijn die succesverhalen?

Hieronder vind je een aantal van de dames die ik inmiddels heb mogen begeleiden. Stuk voor stuk zijn ze blij en enthousiast naar huis gegaan en mijn hart kon niet meer overstromen van dankbaarheid toen ik hun reviews mocht lezen. Met recht een succesverhaal ;)

STARS!"

even if you miss 

"Shoot for the

MOON

you'll land 

among the 

Ik kijk heel positief terug op mijn sessie bij Merlin. Ze verstaat de kunst om op een warme manier heel direct te zijn. De reiki (eerste keer voor mij) bracht veel ontspanning en de reis naar binnen gaf mooie inzichten. Merlin is authentiek en begeleidt je met aandacht. Aanrader!

~ Neda ~

Als je binnenkomt, ervaar je al meteen een gevoel van rust. Je komt in een fijne, warme ruimte waar het heerlijk ruikt. Het uitzicht en de natuur om de ruimte heen, versterken die ontspannen sfeer.

Merlin is suuuper lief en betrokken, stelt veel vragen, is oprecht geïnteresseerd, denkt mee en geeft tips. Ze durft confronterende vragen te stellen en dat is goed. Dank je wel Merlin!

~ M. ~

Hoewel het een hele fijne omgeving is, die kamer, maakt zij de sfeer echt met wie ze is. De Reiki behandeling was heel fijn en heel ontspannend! Ze legde van te voren ook heel goed uit wat ze ging doen en stelde vragen zoals of ik het vervelend vond als ze me aanraakte. Waardoor het voor iedereen comfortabel blijft.

Het overzicht wat ze daarna stuurde, is heel helpend en opbouwend geschreven met concrete tips. Dat is heel fijn. Dank je wel en ik kom graag nog eens langs!

~ Medy ~

Met dr goede intuïtie, prettige vragen en een tikje humor zorgt ze ervoor dat ik mij de hele tijd op mn gemak voel. Ze creëert een fijne setting om met elkaar in gesprek te zijn. Heel lief met een kan thee en koekjes ☺️.
En die reiki sessie: 🙌👏. Heel prettig, ontspannen. Tijdens en na de sessie gebeurd er van alles fijns in het lichaam; plekken die vast voelen krijgen weer meer ruimte en voelen ontspannen. Zelfs na 4 weken nog. Thanks Merlin!

~ Dorien ~

Vanaf het eerste contact via Social media voelde ik me op mijn gemak, en dit bleef zo bij onze afspraak. Heel fijn om met iemand te praten die in een soortgelijke situatie zit en om o.a. voedingstips te krijgen. Maar belangrijker nog, Merlin had alle tijd en focus voor me en heeft zowel een Reiki als een visualisatie oefening gedaan. Voor mij was het mijn 1e ervaring met Reiki en heb daarin niet bewust iets gemerkt maar vooral de visualisatie opdracht bracht me rust en inzicht. Haar behandelruimte biedt sfeer en privacy waardoor er ruimte is om jezelf open te stellen. Ze begeleid je waar je zelf stagneert en komt met bruikbare voorstellen en ideeën. Daarnaast is ze ook heel open over haar eigen ervaringen en voel je je echt gehoord. Merlin bedankt voor je hulp, inzichten en betrokkenheid!
~ Janneke ~

In een mooi plattelandsdorpje met uitzicht op een weiland met vogels en konijnen, begon ik het gesprek met Merlin. We stonden er volgens mij allebei helemaal open in, nog niet wetende dat we zo snel zo de diepte in zouden gaan. Ik kwam omdat ik mijn medische kinderwenstraject wilde hervatten, maar na een miskraam heb ik geen nieuwe poging meer durven doen... Daarbij ervaarde ik veel stress, had ik moeite met ademhalen en had ik het gevoel ‘te zweven.’
Na een gesprekje deden we een oefening waarbij ik een aantal punten in mijn lijf af ging waar iets niet lekker zat, waar een emotie vast zat, waar het niet door stroomde. Angst in mijn hoofd. Onrust in mijn benen. Boosheid in mijn buik... Eén voor één gingen we het af en onder begeleiding van Merlin kon ik het transformeren.
Alleen toen ik ontdekte dat er onder de boosheid verdriet zat, liep ik vast. Na een kort gesprekje hierover gingen we over op de reiki-behandeling kwam, en daar kwam dan toch een deel van het verdriet los... De zachtheid waarmee Merlin te werk ging, was magisch!
Na de sessie ging ik naar huis met een goed gevoel. Een gevoel van: “het is zoals het is, en het is goed zoals het is. Ik hoef niet alles te weten, het komt allemaal wel goed. Ik ben op de goede weg.”

De volgende dag kwamen er veel emoties los. En ik had me toch een spierpijn in mijn voeten! Wauw, ik begon na maanden eindelijk weer te aarden! Ik voelde de grond onder mijn voeten! Ik zweefde niet meer!
En twee dagen na de sessie voelde ik me opeens veel rustiger. Ademen voelde ook opeens veel ruimer en vrijer en voller. En ik begon weer te zien waarom ik moeder wilde worden, wat voor moeder ik wilde worden, waar mijn kwaliteiten en valkuilen als moeder liggen, hoe ik daarmee om wil gaan, hoe ik mijn leven met mijn kindje voor me zie... Al het mooie en fijne werd langzaam weer voelbaar!
En inmiddels, twee weken later, heb ik de kliniek gebeld. Ik heb ervoor gekozen om de angsten en onzekerheden los te laten. Ik kies voor hoop, liefde en leven. Ik ga mijn traject hervatten... (spannend!) Dus dankjewel Merlin!

~ L. ~

Wat een fijne en lieve coach!
Op het moment dat ik het meest nodig had zat ik bij Merlin. Heel gek maar ik voelde me meteen op mijn gemak, eigenlijk begon dat al bij het eerste contact. Merlin kan je helpen met jezelf de antwoorden te geven die je zoekt maar ook met de chaos in je hoofd. Waar moet ik beginnen, er is zo veel. Wat is nu belangrijk, hoe begin, met wat en hoe doe ik dat...dit soort gedachten gaf mij uitstel gedrag wat tijd kost. Tijd die ik met mijn kinderwens niet heb...
Merlin heeft me op weg geholpen en ik ben haar daar erg dankbaar voor!
Merlin, nogmaals dank je wel! Liefs lusanne
~ Lusanne ~

bottom of page