top of page

"To heal the 

woman"
 

is to heal the

womb
 

...met een kinderwens, die al heel veel heeft gedaan en nu merkt dat ze toch soms wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het kinderwenstraject? Of kan je nog hulp gebruiken bij het verbeteren van je vruchtbaarheid? Of ben jij die vrouw die zichzelf is kwijtgeraakt door het slopende proces en wellicht verliezen heeft meegemaakt? Dan nodig ik je uit om nog even verder te lezen…

 

Merlin’s Maan ondersteunt vrouwen met een kinderwens. Dat doe ik door bijvoorbeeld samen te onderzoeken waar er nog ruimte is om liefdevoller naar jezelf te zijn, te kijken naar mogelijkheden tot het verbeteren van je vruchtbaarheid, door o.a. je te adviseren over het traject en/of je leefstijl en bied ik als therapie een prachtige ontspannende en energetische fertiliteitsmassage. Deze werkt op alle gebieden waar we als vrouw spanning, hormonale onbalans en ervaringen uit het verleden hebben opgeslagen. Om de diepe ontspanning te ervaren combineer ik dit met Reiki. Ik begeleid je naar een verrijkt leven waarin balans, rust en vertrouwen centraal staat. 

Door holistisch te werken kijk ik naar elk aspect in je leven, je leefstijl én je omgeving. Ook daar waar je zelf niet zo snel aan denkt. Hierdoor kan ik de behandelingen gerichter inzetten en komen we sneller (terug) tot de kern,
jij als krachtige en prachtige vrouw...En wie weet waar dat weer toe kan leiden!

Heal the womb, heal the woman!

Ben jij de vrouw.... 

Herken jij dit?

Je voelt je geregeld overmand door verdriet en wanhoop

Je voelt je machteloos, alleen en onbegrepen

Je zit in een intensief IUI, IVF of ICSI traject

Je lichaam voelt niet meer van jou en je bent het vertrouwen erin kwijt

Je ervaart (cyclus) klachten zoals PCOS, endometriose, lage eicelvoorraad of kwaliteit, vervroegde overgang etc. 

Je ervaart gedurende je menstruatie pijnlijke en overmatige bloedingen, donker dik bloed aan begin en/of einde van de menstruatie, bloedstolsels etc. 

Je ervaart ongemakken zoals vermoeidheid of een overvol hoofd

Je hebt een zwangerschapsverlies of verliezen meegemaakt

Je probeert (ook) op een natuurlijke manier zwanger te worden maar de geplande intimiteit valt je zwaar

Je bent het contact met je lichaam en geest verloren

En ik snap dat je het graag nog zelf wil doen en proberen, maar dat is tegelijkertijd je grootste valkuil… Want dat betekent nog niet dat je het alleen moet doen!

Vraagje, in hoeveel van bovenstaande punten heb jij jezelf al herkent? Hoe zou het voelen voor jou om met iemand te praten die hetzelfde pad zoals jij bewandeld heeft? Die dus exact weet wat je meemaakt, die alleen naar jou luistert en bij jou en je gevoel blijft in het gesprek? Waar je je echt gehoord voelt?

Want hoe lang kan deze situatie nog duren? Hoe lang red je dit fysiek nog? Of mentaal, omdat je je zorgen over de toekomst maakt? Of emotioneel door het langdurige en verdrietige proces die je doormaakt?

Wil je het nu écht anders? En wat ga je doen om het tij te keren? Meer van hetzelfde of ben je toe aan échte verandering? Zoals Einstein zei: "Als je doet wat je deed zul je houden wat je had……"

Ben jij de vrouw die mijn hulp goed kan gebruiken? Neem dan contact met mij op voor een gratis consult van een half uur. Dan kan ik je adviseren hoe je kan omgaan met jouw frustratie en dit grote verdriet. Ik hoor je graag!

you will get what you always got "
"If you do what you always did, 
Merlin's maan LOGO png.png

Vraag een gratis consult aan!

Of WhatsApp, bel of mail me!

+31 6 1 777 43 91

  • Instagram
  • Facebook

Hoe nu verder?

bottom of page