top of page

Werk mét mij aan je...
Hormoonbalans

Tof dat je geïnteresseerd bent in het werken met mij aan je hormoonbalans. Of het nu gaat om hormonale disbalans, de overgang, of menstruatieklachten, er is iets wat bij jou resoneert. En dat is precies dat we nodig hebben, die klik. Vanuit die klik kunnen we verder werken, zoeken en vinden we joúw heilige formule voor jouw hormoonbalans!

 

Ik begeleid en ondersteun je uiteraard bij je hormonale disbalans, maar we doen het wel echt samen. We kijken naar wat jij nodig hebt in het gehele traject en/of per individuele sessie, of het nu gaat om voedingsadvies, een coachingssessie, een detox (hormoon reset), een baarmoedermassage of een test in het kader van 'meten is weten'. Alles kan en wordt aangepast op jouw behoefte!

Regenboogvrouwfoto_edited_edited.jpg

​Het ´Hormoon Reset Plan´, is een gezonde manier van detoxen/ontgiften in 10, 11 of 12 dagen. Het is een fantastische start van bewust omgaan met  je voeding, je leefstijl. Een start waarbij je daarna zelf kan doorpakken. ​

Als je 2 dingen tegelijkertijd doet, doe je ze eigenlijk allebei niet (Podcastomslagfoto)
IMG_4932_edited.jpg

Dit consult kan bestaan uit verschillende thema's, we kijken naar je mindset (Brein) en naar je lichamelijke conditie (Body). Dit samen zorgt ervoor dat je hormonaal in balans komt en daardoor je energie en innerlijke rust een grote boost krijgt. ​

IMG_5084_edited_edited_edited.jpg

EMB is een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te beoordelen. De uitslag van de bloedtest geeft bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen van het lichaam. 

Hands_edited_edited_edited.jpg
IMG_4925_edited.jpg
IMG_5000_edited.jpg

In 6 weken gaan we samen aan de slag, kijken we naar wat er nodig is om het daarna zelf te kunnen doen. De EMB Bloedtest en de massage is bijv. een onderdeel hiervan net zoals een aantal coachingssessies die elk hun eigen thema hebben.

IMG_5027_edited.jpg
bottom of page