top of page
IMG_5084_edited.jpg

Hormoonconsult

Brein, Body & HormoonBalans

Merk je dat je je vaak neerslachtig voelt, om het minste of geringste boos wordt? Om daarna door te schieten naar een groot verdriet en daarna in lachen uitbarst?

Oke misschien is het allemaal niet zo heel extreem, maar merk je wel dat je gewoon heel anders bent dan dat je altijd was. Ja je wordt ouder, ja je neemt afscheid van de vruchtbare vrouw maar betekent dat je dan ook maar achter de geraniums moet gaan zitten? Absoluut niet!!

Juist in deze fase komen misschien wel je mooiste avonturen en grootste creaties. Je hebt al je onzekerheden wel achterwege gelaten en je hoeft niet zoveel meer te zorgen voor iedereen om je heen. Het is JOUW TIJD...Maar ja, die moeheid.... die onrust.... Je slaapt slecht en drijft soms weg in een oceaan van zweet. Bloedirritant!

Wil je je gewoon weer vrouw voelen? Innerlijke rust en ontspanning ervaren, en vooral weer energiek de dag door?

 

Dit consult bestaat uit verschillende thema's, we kijken naar je mindset (Brein) en naar je lichamelijke conditie (Body). Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit samen ervoor zorgt dat je hormonaal in balans komt en daardoor je energie en innerlijke rust een grote boost geeft. 

'Brein' we gaan aan de slag met het herkennen van oude patronen en trauma's, we gaan niet diep graven maar we gaan ze direct transformeren. We kijken ook naar je wensen én of je je eigen grenzen genoeg respecteert. 

 

'Body' hier gaan we aan de slag met je lichaam, dat kan door te kijken naar je voeding, leefstijl, stress en manier van ontspannen etc. En uiteraard de baarmoedermassage die een mooie aanvulling is op het geheel. Een kleine toelichting op de massage vind je hieronder.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

 • Pijnlijke cyclus

 • Lage energie

 • Onrust

 • Stemmingswisselingen

 • Overmatig zweten

 • Endometriose/PCOS

 • Stress

 • Dik/donker bloed voor/na je menstruatie

 • Angsten

 • Vruchtbaarheidsproblemen

 • Gekantelde baarmoeder

 • Bloedstolsels

 • andere klachten

 

 

 

IMG_5084_edited.jpg
IMG_5000_edited_edited.jpg

Toelichting:             Massage

Een baarmoedermassage is een massage op fysiek, mentaal en energetisch niveau waarbij de aandacht vooral naar d​e rug en buik gaat.

 

De massage zorgt o.a. voor een diepe ontspanning van je lichaam en in het bijzonder je buik en baarmoeder. Het brengt je hormonen en cyclus weer in balans, laat organen weer op hun plek komen en stimuleert de doorbloeding van het bekkengebied.

 

Check vooral de video onderaan deze pagina om een idee te krijgen van wat de massage inhoudt.

Een variatie in:

- Voeding

- Massage (incl. Reiki en Flush)

- Leefstijl

- Ontspanning

- Mindset

BONUS:

- Braverman test

- Whatsapp ondersteuning

- Reiki*

- Flush* hierbij zorgen we voor extra doorbloeding in de baarmoeder door druk te zetten op beide dijslagaders. (Dames bekend met spataderen, trombose of dijslagader-problemen mogen deze behandeling niet ondergaan).

IMG_5084_edited.jpg

1e Consult 

(ca. 120 min)

155

Vervolgconsult 

(ca. 90 min)

133

Locatie: Alleen op locatie mogelijk

Prijzen gelden t/m september 2024

IMG_5084_edited.jpg

​Womb Massage Therapy ™ claimt niet te genezen of medische aandoeningen te diagnosticeren, noch vervangt het enige medische zorg die je ondergaat. Als je medische zorgen hebt raadpleeg dan je arts of zorgverlener.

Womb Massage Therapy ™ is een complementaire therapie die vrouwen ondersteunt in alle stadia van hun levensfasen. Er zijn geen garanties te geven door het ontvangen van Womb Massage Therapy ™.

IMG_5084.jpg

Review

Wat een superfijne en bijzondere ervaring. Niet alleen is een baarmoedermassage heel ontspannen, maar het werkt heel bekrachtigend voor je vrouwelijke kant. Het is helend voor je wonden in je vrouw zijn, zowel fysiek als mentaal kan je er van alles mee loslaten. Ook perfect voor als je een kinderwens hebt. Maar wat voor mij vooral belangrijk is bij zo een behandeling is dat het als een warm bad voelt en bij Merlin voel je je zo veilig en letterlijk in goeie handen. Een aanrader voor iedereen die gek is op heling én fantastische massages!

~ Nowelle ~

bottom of page