top of page

 Embrace your Femininity 

Fertility Massage Therapy

Ben je gespannen en het vertrouwen in een goede uitkomst of in je lichaam even helemaal kwijt? Wil je je gewoon weer vrouw voelen in plaats van alleen "broedkip"? Wil je weer helemaal terug in je lichaam, volledige ontspanning ervaren die daarna nog doorwerkt waardoor er meer ruimte gaat ontstaan voor jezelf en niet onbelangrijk; de creatiekracht van je lichaam.

 

Fertiliteitsmassage of vruchtbaarheidsmassage is een massage op fysiek, mentaal en energetisch niveau waarbij de aandacht vooral naar d​e rug en buik gaat. De massage zorgt o.a. voor een diepe ontspanning, brengt je hormonen en cyclus weer in balans, laat organen weer op hun plek komen en stimuleert de doorbloeding van het bekkengebied. Ik combineer de massage eventueel met reiki voor extra diepe ontspanning en voor het in balans brengen van de energie. Als je al een tijdje probeert zwanger te worden kan dat veel spanningen met zich mee brengen. De massage helpt je bij het loslaten van stress en spanning in het lichaam en in het bijzonder in je buik en baarmoeder.

 

Je kan bij mij terecht voor o.a. onderstaande klachten:

  • PCOS

  • Endometriose

  • Verminderde eicelkwaliteit en/of voorraad

  • Gekantelde baarmoeder

  • Bloedstolsels

  • Dik donker bloed voor/na je menstruatie

  • andere klachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dat dit een prachtige manier is om meer in contact te komen met je lijf en een liefdevolle baarmoeder creëert, zorgt het daarnaast er ook voor dat je mentaal weerbaarder wordt en je meer en meer in je eigen kracht komt te staan. 

                                                    

Duur: ca. 90-120 min. 

Prijs: 1 losse massage á 111 euro of pakket van 3 massages á 99 euro per behandeling

Extra bij te boeken:

*   Reiki behandeling, klik hier voor een uitgebreide uitleg.

* Flush (Femoral Artery Flush) behandeling, hierbij zorgen we voor extra doorbloeding door druk te zetten op beide dijslagaders. (Dames bekend met spataderen, trombose of dijslagader problemen mogen deze behandeling niet bijboeken).

(Prijzen gelden t/m februari 2022)

Review

De Reiki behandeling was heel fijn en heel ontspannend! Ze legde van te voren ook heel goed uit wat ze ging doen en stelde vragen zoals of ik het vervelend vond als ze me aanraakte. Waardoor het voor iedereen comfortabel blijft. Het overzicht wat ze daarna stuurde, is heel helpend en opbouwend geschreven met concrete tips. Dat is heel fijn. Dank je wel en ik kom graag nog eens langs!

~Medy~

bottom of page