top of page
IMG_5027_edited.jpg

Traject 6 weken

1 op 1 traject

Hierna weet jij precies wat je moet doen om jouw hormonen weer in balans te krijgen!

 

Herken jij dit? Je bent de hele dag bezig met eten, je kan aan niets anders denken. Je komt misschien zelfs aan, maar valt zeker geen grammetje af. Daarnaast merk je dat je eigenlijk veel te weinig energie hebt voor iemand van jouw leeftijd én ben je eigenlijk meer niet dan wel te genieten....en schieten je emoties zelfs binnen 5 minuten alle kanten op waardoor je partner vraagt "of je ongesteld bent of zo?" . Je weet inmiddels niet meer wat je het beste kan eten of wat je uberhaupt nog mag eten. Je bent eigenlijk al het vertrouwen in je lichaam verloren en denkt er zelfs over na om naar de huisarts te gaan voor

anti-depressiva of hormoonpillen. 

Ik herken en snap uiteraard heel goed dat je zelfs dat overweegt, ik heb zelf mijn uitdagingen gehad met mijn hormonen én zelfs burnouts. Maar als ik je nou eens zeg dat het inderdaad anders kan, dat je zelf aan het roer kan staan van jouw hormonen, de 'aanstuurders' van je gedachten, acties, emoties. Hormonen zijn door onszelf goed te sturen door middel van ontspanning, voeding, het uitsluiten van hormoonverstorende stoffen etc etc. 

Ik werk samen mét jou aan dit proces, we onderzoeken waar het knelt en wat losser mag. Ik geef je ondersteuning, tips en adviezen, stuur bij waar nodig. En geef je liefdevol een schop onder je bips waar nodig en uiteindelijk ga je het zelf doen. Je gaat ervaren en voelen wat jouw lichaam, wat jíj nodig hebt. 

De sessies hebben elk een doel op zich en kunnen variëren naar gelang daar behoefte aan is. We maken een plan van aanpak speciaal op jou gericht.

En leuk hoor al die pillen die de arts voorschrijft, 

maar als dat nou ook eens anders zou kunnen..

Zou je dat overwegen?

  • Intake en afname bloedtest (kan vanuit huis)

  • 6 weken lang, wekelijks coaching op verschillende thema's zoals; mindset, zelfzorg en leefstijl

  • Vervolg consult bloedtest met persoonlijk plan 

  • Super praktisch receptenboek

  • Baarmoedermassage (optioneel)

Inclusief:

- Laboratoriumkosten

- Voorbereiding/uitwerking

BONUS:

- Braverman test

- Reiki* en Flush* (tijdens massage)

- Whatsapp ondersteuning

- Transformatie... en die is onbetaalbaar!

* Uitleg beschikbaar bij aanklikken

Prijs:

VAN 1888

VOOR 999

Betekenis 999:

"Het is tijd om veranderingen te omarmen"

Voorwaarden: Mogelijk om in termijnen te betalen.

Duur: ca. 60-90 min. per sessie 

Locatie: Zowel live als (deels) online mogelijk

Prijzen gelden t/m september 2024

IMG_5027_edited.jpg

Review

Ik was een paar uurtjes bij Merlin❤️ heel fijn gekletst en daarna een massage. En met heel veel informatie naar huis waar ik nog aan mijzelf kan werken. Want zonder dat ik het zelf door heb (had) leg ik soms de lat gewoon te hoog voor mijzelf, mag ik wat liever voor mijzelf zijn ipv streng. Mag ik ook buiten de lijntjes kleuren ipv netjes daarbinnen en hoeft iets niet perfect te zijn, goed is ook gewoon ok. Bij elkaar een leuke uitdaging voor mijzelf om bovenstaand te gaan minderen.
En bespraken wij misschien wel mijn grootste angst (ok, op spinnen na dan 😅) bloedverlies en hoe ik mijn controle daarop kan minderen 💪🏻 *side note, het is mij al 1x gelukt vandaag, met heel veel moeite, maar i did it!*

Lieve Merlin, nogmaals dank je wel ❤️😘 

~ Esther ~

bottom of page