top of page

Werk mét mij aan je... Vruchtbaarheid!

Tof dat je geïnteresseerd bent in het werken met mij, er is dus iets dat je bij mij ziet wat bij jou resoneert. En dat is precies dat we nodig hebben, die klik. Vanuit die klik kunnen we verder werken, zoeken en vinden we joúw heilige formule voor jouw vruchtbaarheid! Ik begeleid en ondersteun je uiteraard maar we doen het wel echt samen, we kijken naar wat jij nodig hebt in het gehele traject en/of per individuele sessie. Is dat voedingsadvies, een coachingssessie, een detox (hormoon reset), een vruchtbaarheidsmassage of een test in het kader: 'meten is weten'. Alles kan en wordt aangepast op jouw behoefte!

Je hebt een babywens... Inmiddels ben je gespannen en het vertrouwen in een goede uitkomst of in je lichaam even helemaal kwijt. Wil je weer helemaal terug in je lichaam, volledige rust en ontspanning ervaren? Kijk dan naar mijn onderstaande aanbod.

Of maak eerste een belafspraak zodat we kunnen kijken wat het beste nu bij je past.

Regenboogvrouwfoto_edited_edited.jpg

Het ´Hormoon Reset Plan´, is een gezonde manier van detoxen/ontgiften in 10, 11 of 12 dagen. Het is een fantastische start van bewust omgaan met  je voeding, mindset en leefstijl. Waarna je zelf kan doorpakken om je vruchtbaarheid te verhogen.

Als je 2 dingen tegelijkertijd doet, doe je ze eigenlijk allebei niet (Podcastomslagfoto)
IMG_4932_edited.jpg

Dit consult kan bestaan uit verschillende thema's, we kijken naar je mindset (Brein) en naar je lichamelijke conditie (Body). Dit samen zorgt ervoor dat je hormonaal in balans komt en daardoor je vruchtbaarheid een grote boost krijgt. ​

IMG_5084_edited_edited_edited.jpg

EMB is een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te beoordelen. De uitslag van de bloedtest geeft bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen of tekorten van het lichaam. 

Hands_edited_edited_edited.jpg
IMG_4925_edited.jpg
IMG_5000_edited.jpg

In 6 weken gaan we samen aan de slag, kijken we naar wat er nodig is om het daarna zelf te kunnen doen. De EMB Bloedtest en de massage is bijv. een onderdeel hiervan net zoals een aantal coachingssessies die elk hun eigen thema hebben.

IMG_5027_edited.jpg
bottom of page